SMS-ul a fost intotdeauna cea mai buna metoda de comunicare directa intre client si producator.

Chiar si in aceste zile de social media, datele arata ca SMS marketing este cea mai eficienta metoda in care beneficiaza atat clientul cat si producatorul / compania. Bulk SMS marketing este foarte folosit de catre companii pentru a ajunge direct la consumatori prin SMS.

Iata cateva motive pentru care SMS marketing este si va fi important in urmatorii ani:

SMS Marketing Romania

 

sms-marketing

Direct catre consumator – Oamenii nu pleaca de acasa fara telefoanele lor mobile. Conectarea  unei afaceri cu posibilii consumatori este usor facilitata de acest lucru.

Simplu de utilizat – orice persoana din lume are careva sute de email-uri pe care nu le-a citit, mii de notificari Facebook pe care le-a ignorat dar un mesaj text necitit, reprezinta o raritate. SMS-ul este intotdeauna concis si scurt, ce ajuta la informarea directa a consumatorilor.

Rapid – Proiectarea unui post pentru social media sau planificarea unei campanii de publicitate elaborata necesita mult timp.

Trimiterea sms-urilor catre consumatori scurteaza aceasta perioada de asteptare, asa ca in ceast fel, nu numai ca economisiti timp dar ajunge si direct la client.

Raportare instanta – SMS Marketing poate oferii detalii cu privire la cine, cand a primit mesajul.

In Romania Marketing-ul prin SMS  reprezinta in continuare un sector foarte eficient unde companiile au o buna interactiune cu clientii lor.